Η ΚΑΕ Άρης έστειλε επιστολές και ηχητικό ντοκουμέντο σε ΔΕΑΒ, ΚΕΔ/ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ

Η ΚΑΕ Άρης έστειλε επιστολές και ηχητικό ντοκουμέντο σε ΔΕΑΒ, ΚΕΔ/ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ

Newsroom
Η ΚΑΕ Άρης έστειλε επιστολές και ηχητικό ντοκουμέντο σε ΔΕΑΒ, ΚΕΔ/ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ

bet365

Η ΚΑΕ Άρης προχώρησε στην αποστολή επιστολών αλλά και ηχητικών ντοκουμέντων σε ΔΕΑΒ, ΚΕΔ/ΕΟΚ, αθλητικό δικαστή ΕΣΑΚΕ και φυσικά την αθλητική εισαγγελία για το εμετικό σύνθημα που φώναξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Η ΚΑΕ Άρης σκοπεύει να εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο για την τιμωρία των υπευθύνων αλλά και για να μην ακουστεί ποτέ ξανά το εμετικό σύνθημα που ακούστηκε στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του περασμένου Σαββάτου στο PAOK SPORTS ARENA. Μαζί με τα επιστολές που έστειλε η ΚΑΕ, στον αθλητικό εισαγγελέα προκαλώντας την παρέμβασή του και την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ΔΕΑΒ, ΚΕΔ/ΕΟΚ, Αθλητικό Δικαστή ΕΣΑΚΕ) κοινοποίησε και ηχητικό ντοκουμέντο.

Και φυσικά προκάλεσε έντονη έκπληξη στους ανθρώπους του Άρη το γεγονός ότι στην έκθεσή της η ΔΕΑΒ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στα εν λόγω συνθήματα. Το ίδιο εξάλλου ίσχυε και για το φύλλο αγώνα καθώς τόσο οι τρεις διαιτητές όσο και ο κομισάριος του ντέρμπι δεν ανέφεραν κάτι έως ότου παρέμβουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης – μετά το τέλος του αγώνα – ζητώντας την καταγραφή του εμετικού συνθήματος υπό τη μορφή δικής τους παρέμβασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα