Καστρίτης: «Ήταν δική μου η απόφαση να μην παίξουμε τακτικά»

Καστρίτης: «Ήταν δική μου η απόφαση να μην παίξουμε τακτικά»

Newsroom
Καστρίτης: «Ήταν δική μου η απόφαση να μην παίξουμε τακτικά»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης εκτίμησε ότι ο Άρης βρίσκεται σε καλό δρόμο εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του στην αφομοίωση της δικής του φιλοσοφίας.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου έδωσε ένα σκληρό μάθημα στον Άρη ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι και ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά. «Δοκιμάσαμε πράγματα τα οποία δεν έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής. Θέλαμε να δούμε την αντίδραση των παικτών. Για ακόμα μια φορά, σε οτιδήποτε καταπιάνεσαι, θέλει πάρα πολλή δουλειά. Είμαστε ευχαριστημένοι και από τα δύο παιχνίδια. Δεν παίξαμε τακτικά, με απόφαση δική μου. Θέλαμε να δούμε κάποια άλλα κομμάτια», είπε ο Γιάννης Καστρίτης ο οποίος κάθε άλλο παρά έδειξε ανήσυχος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

«Σε αυτή τη φάση έτσι πρέπει να είναι τα πόδια. Από ‘δω και πέρα θα μπούμε στη διαδικασία του φορμαρίσματος. Δεν έχουμε ανάγκη από δικαιολογίες. Είναι ξεκάθαρα τακτική επιλογή και πολλές δοκιμές», συμπλήρωσε και ρωτήθηκε για τον 6ο ξένο που προβλέπεται να προστεθεί στην ομάδα. «Θέλουμε το κομμάτι που μας λείπει. Εισπράξαμε δύο αρνητικές απαντήσεις και δεν μπορώ να πω ότι είμαστε κοντά σε κάποιον άλλον παίκτη. Είναι ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να κλείσει σε μια ώρα αλλά και σε δυο εβδομάδες. Δεν θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε. Κάθε προσθήκη έχει έναν λόγο που γίνεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα