Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Σανόγκο για να συμπληρώσει τη γραμμή των ψηλών

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Σανόγκο για να συμπληρώσει τη γραμμή των ψηλών

Newsroom
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Σανόγκο για να συμπληρώσει τη γραμμή των ψηλών

bet365

Με την άφιξη του Ισμαέλ Σανόγκο στη Θεσσαλονίκη και την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις συμπληρώνεται η γραμμή των ψηλών του Άρη.

Ο Ιβοριανός σέντερ θα ζήσει τη δεύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία του έπειτα από την περσινή συνεργασία του με την ιταλική Κρεμόνα. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα να αγωνιστώ σε μία τόσο ιστορική ομάδα και μπροστά σε εκπληκτικούς φιλάθλους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αποτελέσω μέρος της προσπάθειας που γίνεται και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά και τον εαυτό μου να καθιερωθεί», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης και εκτίμησε ότι η περσινή παρουσία του στο ιταλικό Πρωτάθλημα θα τον βοηθήσει στη συντομότερη προσαρμογή του.

«Σίγουρα οι διαφορές μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης είναι σημαντικές. Η πρώτη είναι η κουλτούρα. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα… πολιτισμικό σοκ για μένα το πόσο καλοί και ευγενικοί είναι οι άνθρωποι στην Ευρώπη σε σχέση με τις ΗΠΑ. Εγώ είμαι από ανατολικά, από το Νιου Τζέρσεϊ και η διαφορά με την Ευρώπη είναι μεγάλη. Υπάρχουν φυσικά διαφορές και στο παιχνίδι. Ο κόουτς περιμένει από μένα αυτό που θέλει απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας: Να βγω στο γήπεδο, να παίξω σκληρά και να τα δίνω όλα σε κάθε αγώνα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά όπου κι αν παίξει», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα