Έφτασε… διαβασμένος ο Γκούντγουιν για τον Άρη

Έφτασε… διαβασμένος ο Γκούντγουιν για τον Άρη

Newsroom
Έφτασε… διαβασμένος ο Γκούντγουιν για τον Άρη

bet365

Ο Σέβεζ Γκούντγουιν έκλεισε τον κύκλο των αφίξεων για λογαριασμό του Άρη και εμφανίστηκε ενημερωμένος περί της ιστορίας των «κίτρινων».

Καταρχήν ο Αμερικανός διευκρίνισε ότι το μικρό όνομά του προφέρεται «Σεβεζ» και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι μπήκε σε διαδικασία ανάγνωσης της ιστορίας του Άρη πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. «Σίγουρα γνωρίζω τις ομάδες που αγωνίζονται τώρα στην Ευρωλίγκα, όμως έκανα μία έρευνα και ξέρω ότι ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία έζησε στιγμές μεγάλης δόξας στη δεκαετία του ’80. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ. Είδα τους φιλάθλους μας και λατρεύω αυτήν την... τρελή κατάσταση. Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδειξαν από τη μέρα που συμφώνησα με τον ΑΡΗ. Τους περιμένω στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και εγώ από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε», είπε.

Τον Σέβεζ Γκούντγουιν (24, 2.06μ.) υποδέχθηκε ο μάνατζερ του ΑΡΗ, Χρήστος Ταπούτος και αφού δήλωσε ότι… «είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΑΡΗ και θα αποτελέσω μέλος μιας ξεχωριστής ομάδας. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τον κόουτς και να αγωνιστώ μαζί τους, όπως και τον κόσμο της ομάδας. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω, έτοιμος να κερδίζω», στάθηκε στα στοιχεία που θα προσπαθήσει να δώσει στην ομάδα του. «Ο κόσμος θα δει ενέργεια και προσπάθεια μέχρι τέλους. Έχω πολλή ενέργεια στο παιχνίδι μου και η αλήθεια είναι ότι είμαι… φωνακλάς και μιλάω συνέχεια! Είμαι λάτρης της σκληρής δουλειάς, παίζω δυνατά και είμαι μαχητής. Επίσης, να περιμένουν πολλά καρφώματα και δυνατή άμυνα, με πολλά κοψίματα και ριμπάουντ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα