Καστρίτης: «Θέλω να βγάλω το καπέλο στους παίκτες μου, να δείξουμε μαχητικότητα»

Καστρίτης: «Θέλω να βγάλω το καπέλο στους παίκτες μου, να δείξουμε μαχητικότητα»

Newsroom
Καστρίτης: «Θέλω να βγάλω το καπέλο στους παίκτες μου, να δείξουμε μαχητικότητα»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στις συνθήκες που φέρνουν κούραση στην ομάδα του, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την εικόνα της επόμενης αναμέτρησης βγάζοντας το καπέλο στους παίκτες του.

Ο Άρης γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών στο ΟΑΚΑ και ο Γιάννης Καστρίτης στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του που θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο μαχητική στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της.

Αρχικά ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και περισσότερο για τον τρόπο που μπήκε στο παιχνίδι. Ήθελε να δείξει κυριαρχία και να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες. Δεν μπορώ να πω ότι καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο θα θέλαμε, ξεκινώντας από το πρώτο δεκάλεπτο που με το σκορ σε τέτοια επίπεδα είχε αρχίσει να... κλείνει.

Φαίνεται να έχουμε χάσει με 30 πόντους και εύκολα. Για πολλοστή φορά θέλω να βγάλω το καπέλο στα παιδιά μας. Μετά την ήττα στην Πάτρα και με τον τρόπο που ήρθε δεν ήταν εύκολα για διαχείριση για αθλητές νέους, θέλαμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και φτάσαμε κοντά για ένα σουτ και στο σημείο να μας στεναχωρεί η 7η θέση. Είχαμε τραυματισμούς, δεν προπονηθήκαμε όπως θα έπρεπε. Ο Κέλι έχασε την μητέρα του και ήταν να φύγει, ωστόσο έμεινε για να βοηθήσει. Είναι ένα δείγμα του πόσο σκεφτόμαστε την ομάδα και τη σχέση που έχουμε στα αποδυτήριά μας.

Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τα παιδιά. Την Τρίτη θεωρώ θα δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο, θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει Pale και να βοηθήσει την προσπάθεια για άλλη μία φορά».

Όσο για το τί μπορεί να αλλάξει μέσα σε δύο ημέρες, ο κόουτς Καστρίτης τόνισε: «Δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Είναι τέλη Μαϊου και είναι δύσκολο για όλους μας, Έχουμε κάνει 6 φορές προετοιμασία, με παράθυρα, τραυματισμούς, κορονοϊό κτλ... Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά σε μία μέρα. Είναι κουρασμένοι οι παίκτες, περιορισμένο το ρόστερ. Αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε είναι η προσέγγιση. Να δείξουμε μαχητικότητα και διάθεση και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα