Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Μέικον

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Μέικον

Newsroom
Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Μέικον

bet365

Ο Ντάριλ Μέικον έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (04/05) για τον Παναθηναϊκό ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ (07/05, 20:00) και είδε τον Αμερικανό γκαρντ να επιστρέφει στις προπονήσεις. Ο Μέικον ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, τις οποίες ξεπέρασε και βρίσκεται κανονικά πλέον στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα, όπως και ο Πέιτον Σίβα.

Από την άλλη, ένα μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Στέφαν Γιόβιτς (επέστρεψε από την θλάση και ανεβάζει στροφές), αλλά και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τον μυϊκό σπασμό στην αριστερή γάμπα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έμεινε για ακόμη μία φορά εκτός αναρρώνοντας από το πρόβλημα της θλάσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα