Κολόμ: «Στην ΑΕΚ νιώθω σαν στο σπίτι μου, τα πράγματα γίνονται καλύτερα για εμάς» (vids)

Newsroom
Ο Κίνο Κολόμ μίλησε στην ΕΡΤ έπειτα από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου, αναλύοντας τη φετινή σεζόν της Ένωσης.

Μετά τη νίκη κόντρα στο Λαύριο, η οποία συνοδεύθηκε από δική του εξαιρετική εμφάνιση, ο Κίνο Κολόμ παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο 34χρονος Ισπανός ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Τζάμπολ»: «Είχαμε δυστυχώς κάποιες περιόδους που αντιμετωπίσαμε σημαντικές δυσκολίες, ωστόσο οι μεγαλύτερες αφορούσαν ζητήματα εκτός παρκέ. Ήταν πράγματα που δεν μπορούσε να ελέγξει κάποιος και ομολογουμένως περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Είμαστε τυχεροί που ως ομάδα έχουμε καλή χημεία όλη τη χρονιά, αλλά συνέβησαν πολλά πράγματα, γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει τις δυνατότητές μας».

Ο Κολόμ μίλησε και τη συνεργασία του με τον Στέφανο Δέδα: «Με τον Δέδα δουλέψαμε ένα χρόνο στην Μπαχτσεσεχίρ και είχαμε καλή επικοινωνία και χημεία. Αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους για να έρθω στην ΑΕΚ, γιατί το στυλ παιχνιδιού του ήταν καλό για μένα. Εδώ στην ΑΕΚ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Όλοι είναι τόσο καλοί μαζί μου και με βοηθούν πολύ και τώρα με τον Σεγκούρα, που είναι Ισπανός, έχουμε καλή χημεία και είναι ωραίο που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Παίζει με το ίδιο στυλ που παίζαμε στην Ισπανία, οπότε για μένα είναι εύκολο να καταλάβω και να επικοινωνήσω με άλλους παίκτες».

«Είναι μια περίεργη χρονιά. Κι εμείς με την Εθνική Ισπανίας έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την Ουκρανία τη στιγμή κατά την οποία ξεκινούσε ο πόλεμος. Ήταν πολύ περίεργο για όλους μας, ωστόσο εδώ στην Ελλάδα νιώθουμε ασφαλείς και όπως είπες, όταν η οικογένεια είναι χαμογελαστή και οι κόρες μου είναι χαρούμενες, όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα», συμπλήρωσε ο πολύπειρος πλειμέικερ, ενώ αναφερόμενος στα είδωλα του είπε πως «πρότυπό μου ήταν ο Στιβ Νας από το ΝΒΑ και από την Ευρώπη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όσο ήμουν μικρός αγαπούσα και τον Διαμαντίδη».

@Photo credits: INTIME