Χατζόπουλος: «Πολύ δύσκολη θέση του να πρέπει να διαχωρίσεις τον κόσμο»

Χατζόπουλος: «Πολύ δύσκολη θέση του να πρέπει να διαχωρίσεις τον κόσμο»

Newsroom
Χατζόπουλος: «Πολύ δύσκολη θέση του να πρέπει να διαχωρίσεις τον κόσμο»

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, εξήγησε την δύσκολη θέση στην οποία έρχεται η ΚΑΕ όταν καλείται να διαχωρίσει κόσμο λόγω των μέτρων αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος.

Σε συνέντευξη του στον Libero 107.4 fm, ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ ανέφερε αναλυτικά: «Την υγεία δεν την καταλαβαίνουμε και δε νιώθουμε την αξία της παρά μόνο όταν τη χάσουμε. Πρέπει αληθινά να ευχόμαστε να έχουμε υγεία, είναι το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή. Ευτυχώς στην ομάδα έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες πλην ενός (σ.σ. Γκρίφιν), φάνηκε αυτό και στον χθεσινό αγώνα, όπου στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πόσο επηρεάστηκε η ομάδα. Δεν άντεξαν τα παιδιά, το είδαν όλοι αυτό. Επειδή δεν μ’ αρέσει να κλαίγομαι, θα πάμε στο Στρασβούργο να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε, υγεία να έχουμε, και θα πάμε για το καλύτερο».

Όσο για τον κορονοϊό και τα προβλήματα που αντιμετώπισε πρόσφατα η ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χατζόπουλος εξήγησε πως «είναι ένα πρόβλημα που επηρέασε και την ομάδα μας και όλους. Απ’ ότι φαίνεται αναλόγως του οργανισμού υπάρχει και η ανάλογη επιρροή, ενώ αν είσαι εμβολιασμένος προφανώς και το περνάς πιο ομαλά. Αν κρίνω απ’ τη δική μου κατάσταση, με ένα καλό... ντεπόν, το πέρασα άνετα. Θα πρέπει να είσαι πάντα όμως επιφυλακτικός, η ομάδα κυκλοφορεί, πάει στο εξωτερικό, αεροδρόμια, ταξίδια. Δεν είναι εύκολο».

Η είσοδο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο μετά τα νέα μέτρα δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρόεδρου του συλλόγου που δήλωσε ότι «εμείς αυτό που ζητήσαμε και προτείναμε σε μια συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ είναι να επιτραπούν οι κάτοχοι διαρκείας στα γήπεδα. Εμείς έχουμε πολλά εκτός πόλης και εκτός χώρας, που πήραν μόνο και μόνο για να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση του να πρέπει να διαχωρίσεις τον κόσμο.

Ήδη επικοινωνούν με τα γραφεία μας και θα το χαρακτηρίσω πως "όποιος προλάβει τον Κύριον είδε". Αναγκαστικά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Σπάσαμε το κεφάλι μας, δεν υπάρχει άλλη λύση. Η άλλη λύση είναι κλείνω εντελώς το γήπεδο, κι αυτό κρίμα είναι και η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη, έστω αυτούς τους 800-820. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το μέτρο θα ισχύει για 2 εβδομάδες και θα εξεταστεί και πάλι μετά, θα ξαναγίνουν προσπάθειες για να αυξηθεί το ποσοστό στα γήπεδα. Εμείς είπαμε το 90% που ίσχυε να γίνει 45%, αλλά η Πολιτεία ήταν ανένδοτη».

Σχετικά με τις ποδοσφαιρικές ομάδες και το αντίστοιχο θέμα με τους φιλάθλους: «Είναι λίγο υπερβολικό για το ποδόσφαιρο, γιατί εκεί είναι ανοικτός χώρος, και τα 1000 άτομα είναι ελάχιστα. Κι εγώ θέλω να πάω δω την ομάδα μου στο ποδόσφαιρο, είμαι εμβολιασμένος, αλλά δεν μπορώ. Δυστυχώς για κανέναν μας δεν είναι εύκολο αυτό που συμβαίνει. Είδαμε τους παίκτες μας για παράδειγμα, κανείς δεν μπορούσε να παίξει πάνω από πέντε λεπτά, οι περισσότεροι ήταν επηρεασμένοι, μας χτύπησε σε πολύ κρίσιμο σημείο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όμως, θα συνεχίσουμε να πολεμάμε, μέχρι τέλους. Δε θα παρατήσουμε ποτέ την προσπάθεια».

Όσο για την αγωνιστική επιστροφή του Μάλκολμ Γκρίφιν, είπε: «Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε, έχει δείξει το πάθος του και την αγάπη του για την ομάδα, θα τον περιμένουμε, να γίνει καλά, και δεν θέλουμε να νιώσει άσχημα από εμάς μέχρι να γίνει καλά».

Για τον νεοαποκτηθέντα Ντιμίτρι Ρίβερς: «Ζοριστήκαμε, θέλαμε έναν καλό παίκτη, πληρώσαμε buy out, δεν ήρθε ελεύθερος, για την ομάδα είναι ένα πρόβλημα, έπρεπε να γίνει υπέρβαση και έγινε, δεν πήγαινε άλλο, η ομάδα ήθελε παίκτη. Μπήκαμε για έναν σκοπό να ξεχρεώσει η ομάδα, δεν μπήκαμε να τη χρεώσουμε. Θα την πληρώσουμε και αυτή την κίνηση και υπάρχουν άνθρωποι που βοήθησαν για να γίνει αυτή η κίνηση κι αυτό με κάνει να συγκινούμαι, αφού βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας πιστεύουν και βοηθούν την ομάδα. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα