Μέξας: «Mεγάλη νίκη, βοήθησε και ο τραυματισμός του Ανγκόλα» (vid)

Newsroom
O προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας παραδέχθηκε πως ο τραυματισμός του Μπράιαν Ανγκόλα λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο στο Ιβανώφειο άλλαξε τη ροή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Ηρακλής πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, επικρατώντας με 86-74 στο Ιβανώφειο ενώ ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Μπράιαν Ανγκόλα, ο οποίος διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ και πλέον θα υποβληθεί σε συντηρητική αγωγή.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει αυτή η νίκη για τον Ηρακλή ενώ παραδέχθηκε πως ο τραυματισμός του Ανγκόλα άλλαξε τη ροή του ματς.

Ο κόουτς του Ηρακλή τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα είναι υπό πίεση και μετά την κακή εμφάνιση με τον Κολοσσό θέλαμε να αντιδράσουμε. Σίγουρα βοήθησε και ο τραυματισμός του Ανγκόλα. Πρώτα από όλα το παιδί να είναι καλά αλλά είναι το πιο βασικό. Όμως δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας και να πούμε ότι δεν βοήθησε το πλάνο μας αυτό που συνέβη. Αυτό που είχα ζητήσει να παλέψουμε με αυταπάρνηση και τα παιδιά το έκαναν σε μεγάλο βαθμό. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τρομερή, αυτό το Ιβανώφειο θέλουμε, δυστυχώς δεν θα το έχουμε την Τετάρτη με τον Ιωνικό αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη».

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να χτίσει ένα σερί απέναντι στον Ιωνικό, είπε: «Πρέπει να δούμε το παιχνίδι σοβαρά, να μείνουμε ταπεινοί, να δούμε τι κάναμε καλά. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας να νικήσουμε τον Ιωνικός και να βάλουμε την ομάδα σε μία άλλη πορεία. Αυτός είναι ο στόχος».