«Τελείωσε» ο Λιντς και επαφές με τον Τρέβορ Τόμπσον

Newsroom
«Τελείωσε» ο Λιντς και επαφές με τον Τρέβορ Τόμπσον

bet365

Η ΚΑΕ Ηρακλής επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ρέτζι Λιντς και μεταξύ των υποψηφίων αντικαταστατών του είναι ο 27χρονος Τρέβορ Τόμπσον.

Η συμφωνία του Ηρακλή με τον Ρέτζι Λιντς για τον τερματισμό της συνεργασίας επιτεύχθηκε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας καθώς ο Αμερικανός σέντερ έχει στα χέρια του πρόταση από τη Νάπολι κι έχει καταλήξει στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Το μόνο που απέμενε ήταν η επισημοποίηση του διαζυγίου κι’ αυτό έγινε σήμερα (22/11) καθώς η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε… «την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Reggie Lynch. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στη αγορά για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρει η περίπτωση του Τρέβορ Τόμπσον (27, 2.13). Ο Αμερικανός αγωνίζεται στο πολωνικό Πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην Τορούν έχοντας 15.1 πόντους και 8.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σε σύνολο 12 αγώνων, οπότε για να προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει πρωτίστως να αποδεσμευτεί από την ομάδα του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα