Προκηρύσσεται ανοιχτή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ Άρης

Προκηρύσσεται ανοιχτή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ Άρης

Newsroom
Προκηρύσσεται ανοιχτή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ Άρης

bet365

Ο Λευτέρης Αρβανίτης ανακοίνωσε ότι θα προκηρυχθεί ανοιχτή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Άρης, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΑΣ.

Ανάλυση όλων των θεμάτων που αφορούν τον ΑΣ περιλάμβανε η σημερινή (18/11) γενική συνέλευση στον ΑΣ Άρης όπου σπουδαιότερη είδηση είναι αυτή του σχεδίου πολυμετοχικότητας στην ΚΑΕ Άρης. «Οι μετοχές βρίσκονται σε 19 φυσικά πρόσωπα και αντιλαμβάνεστε ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο για έναν ερασιτεχνικό σύλλογο. Ωστόσο, η πολυμετοχικότητα είναι ένα εγχείρημα που πρέπει να γίνει αλλά στο σωστό timing. Θεωρώ ότι η φετινή προσπάθεια στο αγωνιστικό είναι σε μία σωστή κατεύθυνση. Έχω προτείνει πολλές φορές το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Υπόσχομαι ότι θα γίνει μέσα στο 2021, στον επόμενο μήνα, δηλαδή. Είναι η μοναδική λύση για τον Άρη», είπε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ζήτημα παραχώρησης του Αλεξανδρείου. «Θα καταθέσουμε και τέταρτο business plan, ακόμα καλύτερο, μήπως και μπορέσουμε να πείσουμε την Πολιτεία να μας το παραχωρήσει. Η βασική αντίρρηση δεν είναι ότι δεν πρέπει να πάει το γήπεδο στον ΑΡΗ, αλλά ο φόβος ότι λόγω των χρεών του Α.Σ., δε θα μπορέσει να το συντηρήσει. Η Πολιτεία το συνδυάζει με την εύρεση ενός επενδυτή. Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για επενδυτή, όμως στην παρούσα φάση θα καταθέσουμε ένα ακόμα business plan».

Ο κ. Αρβανίτης στάθηκε στην εγγραφή 6.000 μελών στον ΑΣ Άρης, γεγονός το οποίο λειτουργεί προς την κατεύθυνση ενός μεγάλου στόχου, δηλαδή της καταπολέμησης της εσωστρέφειας που για πολλά χρόνια ταλαιπωρούσε τον σύλλογο. Στάθηκε στο επίμαχο θέμα της ΔΕΗ λέγοντας ότι… «αναλάβαμε έναν λογαριασμό περίπου 2.000.000 ευρώ. Από αυτά έχουμε ρίξει το χρέος στα 1.6 εκατομμύρια ευρώ και προσπαθούμε να βρούμε λύση σ’ αυτό το θέμα. Ένα άλλο πολύ σημαντικό ζητούμενο ήταν επίσης κάποια ιστορικά τμήματα που έφεραν τίτλους, να αρχίσουν να κοιτάνε προς τα πάνω. Το πρώτο τμήμα ήταν το ανδρικό πόλο. Σχεδιάστηκε μία ομάδα που κέρδισε την άνοδό της μετά από 20 χρόνια και ευελπιστούμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Ετερος στόχος ήταν η άνοδος του ανδρικού βόλεϊ… Έφτασε ως την Α2 και κέρδισε την άνοδο στην Pre League. Έχουν μειωθεί τα χρέη που παραλάβαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις, κατά ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ. Στόχος είναι, όταν η ομάδα επιστρέψει στην Α1».

Σε ότι αφορά το «Κλ. Βικελίδης» αλλά και το project του γηπέδου, είπε: «Για 16 χρόνια δεν είχε μπει ούτε μία βίδα. Αμέσως καταγράψαμε τα προβλήματα που υπήρχαν. Είναι ωραίο αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο, όμως κάτω απ’ αυτό είναι όλη του η λειτουργία. Έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη δουλειά εκεί. Σε ότι αφορά το project του γηπέδου, τον Ιανουάριο του 2021 ήρθε σε επαφή μαζί μου ο αντιφερειάρχης κ. Μπίλιας και μας μετέφερε μια σκέψη. Μας ρώτησε αν θα βλέπαμε μία διπλή ανάπλαση τύπου Παναθηναϊκού για το Χαριλάου. Του απαντήσαμε ότι το βλέπαμε, όμως δεν έχουμε βρει το ακίνητο. Θέλαμε ένα καθαρό κομμάτι, πολύ κοντά στην πόλη. Το έψαξε για λογαριασμό του ΑΡΗ και μου έδειξε το κομμάτι που όλοι ξέρουμε πλέον. Έκτοτε ξεκίνησε μία πολύ μεγάλη δουλειά του Α.Σ., του κ. Μπίλια, του κ. Δούμα και της Κυβέρνησης ώστε αυτό που οραματιστήκαμε να αγκαλιαστεί από την Πολιτεία. Φτάσαμε στο σημείο τον Σεπτέμβριο να το αναγγείλει ο Πρωθυπουργός», τονίζοντας παράλληλα ότι «μέσα στον Δεκέμβριο θα υπογραφεί το μνημόνιο και στοχεύουμε τον Φεβρουάριο του 2022 να έχει τελειώσει η μελέτη και η μεταβίβαση του ακινήτου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα