Μουρατίδης: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον κρατήσω ζωντανό»

Μουρατίδης: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον κρατήσω ζωντανό»

Newsroom
Μουρατίδης: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον κρατήσω ζωντανό»

bet365

Ο χειροπρακτικός Χριστόφορος Μουρατίδης ήταν ο άνθρωπος που έσπευσε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον φίλαθλο του Άρη που λιποθύμησε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή και εξήγησε την κρισιμότητα εκείνης της στιγμής.

Ο Χριστόφορος Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Libero 107.4 και αναφέρθηκε σ’ εκείνες τις κρίσιμες στιγμές. «Καθόμουν στους επίσημους μαζί με τον Άκη Μάντζιο. Σε κάποια φάση ακούσαμε φωνές και γυρίσαμε πίσω. Διακρίνω ότι κάποιος προσπαθούσε να κάνει κάρπα μέθοδο σε έναν φίλαθλο που ήταν κάτω. Το επόμενο δευτερόλεπτο, ήμουν πάνω. Τα πόδια μου, με πήγαν εκεί. Είδα το πρόσωπό του μελανιασμένο και τα χείλη του. Αμέσως έκανα αυτά που έπρεπε για να τον κρατήσουμε ζωντανό. Ήρθαν οι άνθρωποι του Άρη αλλά και μερικοί ακόμα από την κερκίδα που ήταν γιατροί. Δεν βρήκε τις αισθήσεις του αλλά ανέπνεε.

Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι, αλλά σκέφτεσαι. Όταν έβγαλα το δάχτυλο μου μέσα από το στόμα του, ζήτησαν αντισηπτικό. Λουστήκαμε με αυτό (σ.σ. γέλια). Πρέπει να προσέχουμε γενικά, αλλά όλοι το ίδιο θα έκαναν στη θέση μου. Τρίτη φορά σώζω άνθρωπο που του γύρισε η γλώσσα. Ήταν στη Σουηδία, σε δύο αγώνες που πήδηξα μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω», είπε.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η διατήρηση της ψυχραιμίας είναι καταλυτικός παράγοντας στη διαχείριση τόσο κρίσιμων στιγμών, αναφέρθηκε επίσης και στον παλμό που είχε η κερκίδα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. «Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλους τους φιλάθλους μας που στηρίζουν την ομάδα, παρά τους δύσκολους καιρούς. Το Παλέ ήταν γεμάτο. Το ίδιο και στην μπάλα. Βλέπω κόσμος να τρέχει πίσω και από άλλα τμήματα. Τίτλος είναι να είσαι Αρειανός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα