Παραίτηση Κασιμάτη από το Δ.Σ. της ΚΑΕ Ηρακλής

Newsroom
Παραίτηση Κασιμάτη από το Δ.Σ. της ΚΑΕ Ηρακλής

bet365

Ο Νίκος Κασιμάτης υπέβαλε την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Ηρακλής σε μια κίνηση η οποία ενδεχομένως να αποτελεί τον προάγγελο ριζικών αλλαγών στην ΚΑΕ Ηρακλής.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, ο Θόδωρος Δρακόπουλος δέχεται αφόρητη πίεση ούτως ώστε να παραδώσει την ομάδα στην ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν κάνει πρόταση να αναλάβουν την εταιρία. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη κι ενώ αρχικά είχε φανεί ότι δεν θα μπορούσε να βρεθεί σημείο επαφής λόγω της οικονομικής απαίτησης του νυν ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, πλέον οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με ξεκάθαρο στόχο να αναζητηθεί σημείο τομής για να αλλάξει το καθεστώς στην ΚΑΕ Ηρακλής. Πρόκειται για παράγοντες οι οποίοι έχουν δραστηριοποιηθεί και στον ΓΣ Ηρακλής, οι οποίοι έχουν προσεγγίσει τον Λευτέρη Κακιούση ούτως ώστε να έχει βασικό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων.

Η απόφαση αποχώρησης του Νίκου Κασιμάτη από την ΚΑΕ Ηρακλής και δεδομένου του ηγετικού ρόλου που είχε σε οτιδήποτε συνέβαινε στην ομάδα, δείχνει ότι ο Θόδωρος Δρακόπουλος σκέφτεται πλέον σοβαρά την αποχώρησή του. Πριν από λίγο, η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε ότι… «ο επί σειρά ετών Οικονομικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, Νίκος Κασιμάτης υπέβαλλε στο Δ.Σ. της ΚΑΕ την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα, σε ό,τι κάνει από δω και πέρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα