Λυκογιάννης: «Τους παίκτες μου τους αγαπώ»

Λυκογιάννης: «Τους παίκτες μου τους αγαπώ»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Τους παίκτες μου τους αγαπώ»

bet365

Από το ξέσπασμα μετά την τελευταία κόρνα της γραμματείας, ο Άρης Λυκογιάννης εξέφρασε λόγια αγάπης για τους παίκτες του έπειτα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή.

Ο Άρης Λυκογιάνης αναφέρθηκε στο άγχος, τη βιασύνη, τα λάθη αλλά και τη νευρικότητας που είχαν οι παίκτες του αναγνωρίζοντας ελαφρυντικά λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. «Έχω δεσμευτεί ότι αυτή η ομάδα θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι κι αυτό κάνει. Κανείς δεν μπορεί να μας πει ότι δεν προσπαθούμε. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ζητάμε από παιδιά που ήρθαν με συγκεκριμένο ρόλο να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα. Δεν θα είχαμε τόσο στραβές καταστάσεις αν δεν είχαμε την ατυχία με τον Λοβ», είπε.

Εκεί ρωτήθηκε για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί περί σκέψεων για αλλαγές. «Το πιο εύκολο είναι να αλλάζεις παίκτες και προσωπικά ποτέ δεν ήμουν υπέρ αυτής της λογικής. Θα το κάνω μόνο όταν νιώσω σίγουρος ότι δεν πάει άλλο. Υπάρχουν παιδιά από τα οποία δεν έχουμε πάρει τα πράγματα που θέλαμε αλλά να ξέρετε ότι τους αγαπώ τους παίκτες μου. Έχω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και στόχος μου είναι να τους στηρίξω αλλά και να τους βελτιώσω. Αν διαπιστώσω ότι δεν γίνεται, τότε υποχρεωτικά θα πάω σε αλλαγή. Η ομάδα πρέπει να διορθώσει πράγματα, πρώτα όμως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Ο προπονητής του Δικεφάλου έπλεξε το εγκώμιο του Ογκμπέιντε για τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα, ενώ ρωτήθηκε για τον ΝτιΛίο. «Είναι πανέξυπνος, καταλαβαίνει το παιχνίδι και ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην άμυνα ένας εναντίον ενός. Είναι σημαντικός κρίκος για την ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα