Πέρι: «Να ηγούμαι ακόμα και στις κακές βραδιές» (vid)

Newsroom
Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup (26/9, 21:00) και ο Κέντρικ Πέρι δήλωσε έτοιμος και πειθαρχημένος ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν έπειτα από το 74-61 επί του Λαυρίου και ο Κέντρικ Πέρι παραδέχτηκε στην κάμερα της ΕΡΤ πως θα πρέπει να έχει ηγετικό ρόλο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε μετά από τη νίκη επί του Λαυρίου: «Μου αρέσει το νέο μου περιβάλλον και το νέο πρωτάθλημα, όπου αγωνίζομαι. Όλα είναι όμορφα, είμαι έτοιμος και πειθαρχημένος για να τα καταφέρω. Θέλω να δω τι γίνεται με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή στην πορεία, αλλά μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά».

Όσον αφορά το ματς, είπε: «Παίξαμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, αλλά η απόδοσή μας στο δεύτερο δεκάλεπτο και ο Οκάρο ήταν τα στοιχεία, που πρέπει να κρατήσουμε».

Για το ρόλο του, επισήμανε: «Έχουμε ένα γκρουπ ταλαντούχων παικτών, στο οποίο μου έχει δοθεί ηγετική θέση και πρέπει να δώσω το παράδειγμα. Ο πόιντ γκαρντ είναι η φωνή του προπονητή μέσα στο παρκέ. Και τις βραδιές που δεν είμαι καλός, θα πρέπει να ηγηθώ».

@Photo credits: INTIME