Ο Καστρίτης ζυγίζει τις επιλογές του για τη θέση «5»

Ο Καστρίτης ζυγίζει τις επιλογές του για τη θέση «5»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Καστρίτης ζυγίζει τις επιλογές του για τη θέση «5»

bet365

Ο Άρης θα παραταχθεί απέναντι στη Λάρισα (18/9, 17:00) για το Κύπελλο Ελλάδας με το υπάρχον ρόστερ καθώς η τελική απόφαση για τον βασικό σέντερ θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή η υπόθεση έχει περάσει από… σαράντα κύματα καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που οι «κίτρινοι» έφτασαν κοντά σε συμφωνία με σέντερ που ταίριαζαν στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας, αλλά την τελευταία στιγμή τους είδαν να υπογράφουν σε άλλες ομάδες. Τελευταία περίπτωση ήταν αυτή του Τερέλ Παρκς με τον οποίον ο Άρης έφτασε στο σημείο ανταλλαγής συμβολαίων αλλά ο πρώην παίκτης των Προμηθέα, Λάρισας προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.

Ο Γιάννης Καστρίτης εμφανίζεται ιδιαίτερα επιφυλακτικός επί των περιπτώσεων που έχει μπροστά του, γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει προχωρήσει στην τελική κίνηση για την απόκτηση σέντερ. Για παράδειγμα, ο Ντέβιν Τόμας ο οποίος πέρασε από το Λαύριο και πέρυσι έβγαλε το ψωμί του στη VTB ανταποκρίνεται στα αγωνιστικά κριτήρια που έχει θέσει ο προπονητής του Άρη, ωστόσο οι δεύτερες σκέψεις σχετίζονται με τον ασταθή χαρακτήρα του. Ο 28χρονος Σεβόν Τόμπσον έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία μέσα από τη παρουσία του σε Μπάμπεργκ, Φουελναμπράδα αλλά και στο τουρκικό Πρωτάθλημα, εκτιμάται όμως ότι είναι βαρύς για το στιλ μπάσκετ που παίζει ο Άρης.

Έχοντας περάσει όμως το πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη και με το Πρωτάθλημα να αρχίζει σε δύο εβδομάδες, είναι σαφές ότι πλέον ο προπονητής του Άρη δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Στην πραγματικότητα έχει δώσει επιπλέον 48ώρο στον εαυτό του με την ελπίδα ότι θα προκύψει μια πιο σίγουρη λύση, σε διαφορετική περίπτωση θα επιλέξει μεταξύ των αυτών οι οποίες τον έχουν γεμίσει με αμφιβολίες.

Στον αυριανό (18/9) αγώνα στη Λάρισα οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν με το υπάρχον ρόστερ καθώς εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν τα δελτία των ξένων παικτών, έπειτα από τη διευθέτηση όλων των ban, μετά και την παρέμβαση της FIBA για τις υποθέσεις των Τζένκινς, Σανικίντζε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα