Απόλλων Πάτρας: Οριστική συμφωνία με Άκερ, αγώνας δρόμου για το Κύπελλο

Απόλλων Πάτρας: Οριστική συμφωνία με Άκερ, αγώνας δρόμου για το Κύπελλο

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Απόλλων Πάτρας: Οριστική συμφωνία με Άκερ, αγώνας δρόμου για το Κύπελλο

bet365

Το «αγκάθι» της οφειλής στον Άλεξ Άκερ ρυθμίστηκε οριστικά και ο Απόλλων Πάτρας περιμένει την τυπική ενημέρωση της FIBA, προκειμένου να έχει όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο ματς με τον Ιωνικό, για το Κύπελλο (18/9).

Η υπόθεση «Ακερ» έκλεισε οριστικά για τον Απόλλωνα Πατρών, με τους νεοφώτιστους να έρχονται σε οριστική συμφωνία με τον Αμερικανό παίκτη και τον εκπρόσωπό του. Μάλιστα, ένα από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Τζέρεμι ΜακΛάφλιν έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Άκερ, δείγμα των καλών σχέσεων, πλέον, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως και να έχει, οι Πατρινοί θα πρέπει να περιμένουν την οριστική απάντηση της FIBA για τη διευθέτηση της υπόθεσης (η οποία γίνεται με την παραδοσιακή αλληλογραφία), έτσι ώστε να μπορούν να δηλώσουν τα νέα αποκτήματα του καλοκαιριού και να είναι διαθέσιμοι για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Το Σάββατο, 18/9, ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα σε νοκ άουτ αναμέτρηση για το Κύπελλο.

Στην Πάτρα εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως μέχρι την Παρασκευή το θέμα θα έχει λήξει ολοκληρωτικά, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας στον Απόλλωνα αναμένουν και νεότερα απ' την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σχετικά με την μη αδειοδότηση της ΚΑΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα