Βαρβούνης: «Θετικά τα μηνύματα αλλά θέλουμε δουλειά»

Gazzetta team
Βαρβούνης: «Θετικά τα μηνύματα αλλά θέλουμε δουλειά»

bet365

Ο Άρης σημείωσε την τρίτη νίκη του στα ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας αλλά ο Δημήτρης Βαρβούνης εκτίμησε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο των «κίτρινων» εκτίμησε ότι η ομάδα θα πρέπει να γίνει πιο σκληρή στις αντιδράσεις της φωτογραφίζοντας την άμυνα. «Ήταν το πρώτο ματς που παίξαμε απέναντι σε ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημα. Δείξαμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όλα τα παιδιά, είτε έχοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είτε όχι, έδωσαν το 100% από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό, αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε», είπε και συμπλήρωσε.

«Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Η ομάδα πρέπει να γίνει σκληρή τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και εγκεφαλικά, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο και πιο απαιτητικό από κάθε άλλη φορά. Είμαστε ακόμα στο μέσο της προετοιμασίας μας. Τα μηνύματα ναι μεν είναι θετικά, αλλά και εμείς και τα παιδιά δεν επαναπαυόμαστε με τα θετικά αποτελέσματα. Αντίθετα, μας πεισμώνουν ώστε να είμαστε καλύτερο στο μέλλον».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED