Η απάντηση του Παρκς και ο αγιασμός του Άρη

Η απάντηση του Παρκς και ο αγιασμός του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η απάντηση του Παρκς και ο αγιασμός του Άρη

bet365

Ο Άρης περιμένει την οριστική απάντηση του Τερέλ Παρκς στην πρόταση που του κατέθεσε για συμβόλαιο έως το τέλος της χρονιάς, σήμερα (10/9) έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Άρης παρέκκλινε του οικονομικού σχεδιασμού του για να πείσει τον Τερέλ Παρκς να αποδεχθεί την πρότασή του, αλλά η περίπτωση του Αμερικανού σέντερ παραμένει εξαιρετικά δύσκολη λόγω… Γαλλίας. Για την ακρίβεια, ο 30χρονος σέντερ δέχθηκε πρόταση από ομάδα της πρώτης κατηγορίας με περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που του πρόσφερε ο Άρης. Η υπόθεση του Παρκς δεν έχει «κλείσει» καθώς ο παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του Άρη, σίγουρα όμως η παρέμβαση της γαλλικής ομάδας μείωσε τις πιθανότητες για συμφωνία.

Στο μεταξύ, σήμερα (10/9) έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Πατήρ Αριστείδης πραγματοποίησε την τελετή. Ευλόγησε την ομάδα, το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και το υπαλληλικό προσωπικό της ΚΑΕ. Ο Πατήρ Αριστείδης ευχήθηκε στον ΑΡΗ μία πολύ καλή και επιτυχημένη πορεία και χωρίς τραυματισμούς, για τη σεζόν που ξεκινά σύντομα», ανέφερε η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα