Κρούσμα Covid-19 στον Άρη και αλλαγή πλάνου προετοιμασίας

Κρούσμα Covid-19 στον Άρη και αλλαγή πλάνου προετοιμασίας

Κρούσμα Covid-19 στον Άρη και αλλαγή πλάνου προετοιμασίας

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκε θετικό κρούσμα Covid-19, γεγονός το οποίο την υποχρεώνει σε αλλαγή του πλάνου προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα του Άρη περιλάμβανε την πραγματοποίηση προπονήσεων στο Nick Galis Hall έως και την Κυριακή (29/8) και στη συνέχεια η αποστολή θα μετέβαινε στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πλέον, μετά τη διαπίστωση κρούσματος, η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης και κατ’ επέκταση ακυρώνεται το ταξίδι στο Καρπενήσι.

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου της Basket League, η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, κάτι που σημαίνει ότι ακυρώνεται η μετάβαση στο Καρπενήσι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 30/8, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και ο ΑΡΗΣ ακολουθεί όλα τα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ γι’ αυτήν την εξέλιξη. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» και την ερχόμενη Δευτέρα όλο το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid-19. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 23/8, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όλη η ομάδα και το «σταφ» υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά», αναφέρει η ΚΑΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα