Συγκλονισμένος ο Πέτεγουεϊ με τις πυρκαγιές: «Ευχόμαι να τελειώσει το συντομότερο»

Συγκλονισμένος ο Πέτεγουεϊ με τις πυρκαγιές: «Ευχόμαι να τελειώσει το συντομότερο»

Συγκλονισμένος ο Πέτεγουεϊ με τις πυρκαγιές: «Ευχόμαι να τελειώσει το συντομότερο»

bet365

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα, κάνοντας μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Περιστερίου.

Οι ιθύνοντες του Περιστερίου βρίσκονταν εν αναμονή της άφιξης του Τεράν Πέτεγουεϊ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (8/8). Εν τέλει ο έμπειρος Αμερικανός προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Κυριακής, με τον ασίσταντ τιμ μάνατζερ της ομάδας, Άκη Παπακωνσταντίνου, να τον υποδέχεται στον αθηναϊκό αερολιμένα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Πέτεγουεϊ (1.98μ.) εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του. Θυμίζουμε πως χθες (7/8) ξεκίνησε επίσημα η νέα σεζόν για το Περιστέρι, με την έναρξη της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του.

Κατά την άφιξη του στην Αθήνα, ο 29χρονος σκόρερ δήλωσε πως είναι «πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα πίσω! Εύχομαι να είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά από την περσινή. Θα είναι μια μεγάλη χρονιά, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και είμαι έτοιμος να μπω αμέσως στη δουλειά με τους συμπαίκτες μου, προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Παράλληλα, ο Πέτεγουεϊ σχόλιασε τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα, λέγοντας ότι «έβλεπα στην τηλεόραση όλο αυτό το χάος και τις καταστροφές, είναι κάτι το συγκλονιστικό, εύχομαι όλα αυτά να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό».

Ο Πέτεγουεϊ προετοιμάζεται για την δεύτερη σεζόν του με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Είναι ο μοναδικός ξένος από το περσινό ρόστερ της ομάδας που παρέμεινε το φετινό καλοκαίρι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα