Ο Ηρακλής πλησιάζει σε Σαλούστρο, Κουζέλογλου, Παπαδάκη και πρόταση στον Καββαδά

Ο Ηρακλής πλησιάζει σε Σαλούστρο, Κουζέλογλου, Παπαδάκη και πρόταση στον Καββαδά

bet365

Ο Ηρακλής έχει εστιάσει στη δημιουργία ελληνικού κορμού και είναι κοντά σε συμφωνία με τους Χρήστο Σαλούστρο, Γιάννη Κουζέλογλου και Κώστα Παπαδάκη ενώ κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Βασίλη Καββαδά.

Στον Ηρακλή έβαλαν σε καθεστώς προτεραιότητας την απόκτηση Ελλήνων παικτών και προσδοκούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν τελειώσει θετικά τουλάχιστον τρεις υποθέσεις. Πρόκειται για τους Χρήστο Σαλούστρο, Γιάννη Κουζέλογλου και Κώστα Παπαδάκη. Με τους δύο πρώτους έχει βρεθεί σημείο επαφής στο οικονομικό, ενώ η περίπτωση του Παπαδάκη προέκυψε από τη στιγμή αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά τον Βασίλη Καββαδά, οι «κυανόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση για διετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας και περιμένουν την απάντηση του έμπειρου σέντερ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED