Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος εποχής για Ρέγιες, το συγκινητικό «αντίο» της «βασίλισσας» (vid)

Τίτλοι τέλους στην καριέρα του Φελίπε Ρέγιες, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό βίντεο και να γίνεται retweet από τις ομάδες της EuroLeague.

Τρείς μήνες μετά τα 41α του γενέθλια, ο Φελίπε Ρέγιες έριξε τους τίτλους τέλος στην καριέρα του.

Έχοντας κατακτήσει δύο φορές την EuroLeague, ένα Διηπειρωτικά, 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 6 κύπελλα Ισπανίας, 5 Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επίσης δύο ασημένια μετάλλιο και ένα χάλκινο σε Ολυμπιακούς αγώνες, τρία Eurobasket και ένα Παγκόσμιο με την εθνική της χώρας του, ο Ρέγιες είπε «αντίο» στην ενεργό δράση.

Οι Μαδριλένοι, στους οποίους αγωνίστηκε για 17 σερί χρόνια (!), τον αποχαιρέτησαν με ένα συγκινητικό βίντεο, λέγοντας παράλληλα και το δικό τους «ευχαριστώ»!

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι η στιγμή που κανένας αθλητής δε θέλει να φτάσει. Το έχω απολαύσει στο 100%. Έχω αφήσει την ψυχή μου στο παρκέ κάθε στιγμή. Νιώθω πολύ περήφανος που μπόρεσα να φορέσω τη φανέλα των δύο καλύτερων ομάδων, της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής ομάδας» ανέφερε ο Ρέγιες και συνέχισε:

«Στη ζωή όλα τελειώνουν και παρόλο που το σώμα και το μυαλό μου λένε ότι μπορώ ακόμα να δώσω λίγο περισσότερα στο παρκέ. Αλλά ήρθε η ώρα. Θέλω να δώσω πίσω σε αυτό το άθλημα όσα μου έχει δώσει. Δεν ξέρω την κατεύθυνση που θα ακολουθήσω».