Mαρκόπουλος: «Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη»

Mαρκόπουλος: «Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Mαρκόπουλος: «Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει, ωστόσο έκανε λάθη που δεν επιτρέπονται στην έδρα της Ρόζα Ράντομ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε για την ήττα στην τρίτη παράταση στο Champions League: «Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση. Κάθε πρώτο παιχνίδι είναι περίεργο και το σημερινό παιχνίδι ήταν περίεργο. Το ότι το σκορ το είχε πότε η μία ομάδα και πότε η άλλη, έδωσε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι. Η δική μας ομάδα ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, μετά μπήκαμε δυνατά, πήραμε μία διαφορά την οποία δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πάλι στο ίδιο πλάνο και φτάσαμε στις δύο παρατάσεις. Πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο νωρίς, κάναμε λάθη που δεν επιτρέπεται να γίνονται και σίγουρα δεν είχαμε την καλή απόδοση που πιστεύαμε από κάποιους παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα