Βετούλας: «Τα παιδιά έκαναν πολυ καλή προσπάθεια»

Βετούλας: «Τα παιδιά έκαναν πολυ καλή προσπάθεια»

Γιώργος Κούβαρης
Βετούλας: «Τα παιδιά έκαναν πολυ καλή προσπάθεια»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας υπογράμμισε ότι αναζητάει έναν παίκτη στα γκαρντ και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι χρειάζεται η ιμάδα του βελτίωση στα ριμπάουτ.

Ο τεχνικός των Πατρινών αρχικά έκανε λόγο «για μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του Προμηθέα, να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό» και συνέχισε: «Η ομάδα έχει κάνει συγκλονιστική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε να δούμε τον Ρασάντ Άντερσον να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, να προσαρμόζεται περισσότερο στις απαιτήσεις».

Οσο για τη συνέχεια, ο Νίκος Βετούλας, ειπε; «Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Θέλουμε έναν ακόμη παίκτη στα γκαρντ, ψάχνουμε γι αυτό. Η πεντάδα με τους τέσσερις ξένους στάθηκε αρκετά καλά, τακτικά κυρίως. Όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι των ριμπάουντ, γιατί βγάζαμε καλές άμυνες, αλλά χάναμε το αμυντικό ριμπάουντ".

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος δήλωσε με τη σειρά του: «Για εμάς πρωταρχικός στόχος στον αγώνα ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είναι κάτι το οποίο καταφέραμε στο α' ημίχρονο, κάναμε όμως στη συνέχεια κάποια αβίαστα λάθη στην πίεση του Παναθηναϊκού. Όταν έχεις "νεκρά διαστήματα" σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να ελπίζεις γιατί ο αντίπαλος θα ξεφύγει στο σκορ. Στις αρχές του δ' δεκαλέπτου καταφέραμε να κρατήσουμε κάπως τη διαφορά. Αυτό που μένει για εμάς είναι η προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε δύσκολη σειρά αγώνων μπροστά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα