Off ο Μαργαρίτης, κίνδυνος για Μιλιένοβιτς

Off ο Μαργαρίτης, κίνδυνος για Μιλιένοβιτς

Gazzetta team
Off ο Μαργαρίτης, κίνδυνος για Μιλιένοβιτς

bet365

Καμιά φορά χρειάζεται και τύχη. Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν τη διαθέτει – τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου – κρίνοντας από τα προβλήματα τραυματισμών που ήδη έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Στην πρεμιέρα της Basket League, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας δίχως να υπολογίζει στη βοήθεια του Βαγγέλη Μαργαρίτη και με την παρουσία του Νέναντ Μιλιένοβιτς εξαιρετικά αμφίβολη. Ο πρώτος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή η οποία αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Λευκάδα, ενώ ο Σέρβος πλέι μέικερ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Παρόλο αυτά συμμετέχει στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πέρα από τα δικά του προβλήματα, ο Δικέφαλος έχει να διαχειριστεί και το… άγνωστο. Βλέπετε, η Δόξα Λευκάδας είναι η μοναδική ομάδα της Basket League που δεν έχει συστηθεί στο ευρύ κοινό. Στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης, ενώ σχηματίστηκε την τελευταία στιγμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα