Σοκ με παρ' ολίγον παίκτη των Τρικάλων!

Αλέξανδρος Καραλής
Σοκ με παρ' ολίγον παίκτη των Τρικάλων!

bet365

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα του μπάσκετ η είδηση ότι ο Αμερικανός φόργουορντ, Κάμερον Μουρ, που πέρυσι είχε βρεθεί κοντά στη μεταγραφή του στα Τρίκαλα, «έσβησε» σε ηλικία μόλις 25 ετών!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα των Σκοπίων, ο φόργουορντ της σκοπιανής Οχρίδα, άφησε την τελευταία του πνοή στη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης με τη νέα του ομάδα, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη!

Η υπόθεση του Κάμερον Μουρ αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα, κυρίως για τον τρόπο που «έφυγε», αφού ο παίκτης είχε «κοπεί» στα ιατρικά το περσινό καλοκαίρι από τα Τρίκαλα, εξαιτίας αυτού του προβλήματος.

Η σκοπιανή ομάδα υποστηρίζει ότι είχε περάσει όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και κατόπιν υπέγραψε συμβόλαιο, όμως από ότι φαίνεται ο Μουρ δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο μπάσκετ με το πρόβλημα στην καρδιά.

Με το που σωριάστηκε στο παρκέ, ο Αμερικανός διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ τις προσεχείς μέρες η νεκροψία που θα γίνει θα δείξει τα ακριβή αίτια, που οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάληξη.

 

Τελευταία Νέα