Λάσο: «Αναντικατάστατος ο Σέρχιο!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για το καλοκαίρι της Ρεάλ Μαδρίτης και τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην αποχώρηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ από την ισπανική ομάδα.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική «Marca» ο Ισπανός τεχνικός των Μαδριλένων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ρεάλ, αλλά και για τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ουίλι Ερνανγκόμεθ που αποχώρησαν φέτος από το ρόστερ της ομάδας.

«Για τη νέα χρονιά είχαμε αρκετή δουλειά να κάνουμε μέσα στο καλοκαίρι. Υπήρχαν συγκεκριμένα πράγματα που ήταν ξεκάθαρο ότι χρειάζονταν να αλλάξουν και κάναμε βήματα μπροστά σ' αυτόν τον τομέα», ήταν τα πρώτα λόγια του Λάσο και συνέχισε μιλώντας για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις.

Για το Ράντολφ: «Η αγορά και άλλες ομάδες τον θέλανε αλλά ήξερε τι πρόκειται να συναντήσει εδώ και προτίμησε εμάς, γεγονός που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Τον ήθελε και η Μπαρτσελόνα αλλά και άλλες ομάδες στην Ευρώπη.»

Για το Χάντερ: «Είναι ένας παίκτης που μας δίνει δύναμη και αμυντικά είναι πάρα πολύ καλός, έχοντας μεγάλη ικανότητα και στην επίθεση.»

Για το Σέρχιο Ροντρίγκεθ: «Ο Σέρχιο είναι αναντικατάστατος, πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή αυτό. Μιλάμε για έναν παίκτη που μας έδωσε πολλά. Ήταν μέρος του DNA μας για να το θέσω έτσι!»

Για τον Ουίλι Ερνανγκόμεθ: «Καταλαβαίνω ότι έμαθε πολλά από τον Πάου Γκασόλ το καλοκαίρι, που είναι πολύ καλό. Αλλά θα σας πω το εξής... Με σχόλιό του, ένας κόουτς εθνικής ομάδας μου είπε ότι ο Ουίλι δεν έχει καμία σχέση πλέον με τον παίκτη που ήταν πέρυσι. Με το χρόνο που θα έχει πιστεύω θα βελτιώνεται καθημερινά!»

Τέλος μίλησε και για την περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρούμε ότι ο Βίκτορ είναι ένας παίκτης που ως Ισπανός και με το πολύπλευρο παιχνίδι του θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρον για μας. Όμως, οι οικονομικές συνθήκες της Βαλένθια τον ανάγκασαν να επιλέξει έναν άλλο δρόμο.»