Επίσημα «Βαυαρός» ο Τζόρτζεβιτς (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Επίσημα «Βαυαρός» ο Τζόρτζεβιτς (pic)

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, καθώς, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα, υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς θα καθίσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Ο βαυαρικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του 48χρονου τεχνικού για τα επόμενα χρόνια, ως αντικαταστάτη του Σβέτισλαβ Πέσιτς που αποχώρησε από το τιμόνι της ομάδας για λόγους υγείας.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε σχετικά με τη νέα του ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος του οργανισμού της Μπάγερν. Είμαι επίσης ευχαριστημένος που θα συνεχίσω τη δουλειά του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Έχουμε μια μακρά σχέση, καθώς ήμουν ο αρχηγός του στις μικρές εθνικές ομάδες. Ήταν πάντα ένας δάσκαλος και πρότυπο.

Γνωρίζω για τη σοβαρότητα του νέου πρότζεκτ της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας μέχρι στιγμής. Μένουν δύο προσθήκες και μετά η ομάδα θα είναι έτοιμη να προσπαθήσει για το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.»

 

Τελευταία Νέα