Ξανά «Κέλτης» ο Τζέραλντ Γκριν (vids)

Ξανά «Κέλτης» ο Τζέραλντ Γκριν (vids)

bet365

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Βοστώνης, Τζέραλντ Γκριν επιστρέφει στους Σέλτικς μετά από 9 χρόνια, ενώ παράλληλα ανανέωσε ο Τάιλερ Ζέλερ και τρεις ρούκι υπέγραψαν το συμβόλαιό τους.

Μετά από μια περιήγηση σε Τίμπεργουλβς, Ρόκετς, Μάβερικς, Πέισερς, Σανς και Χιτ, ο Τζέραλντ Γκριν επιστρέφει στα 30 του χρόνια στην ομάδα που του έδωσε το «εισιτήριο» για το «μαγικό κόσμο» του NBA.

Οι Σέλτικς είχαν επιλέξει στο Νο.18 του ντραφτ του 2005 τον έμπειρο γκαρντ και φέτος το καλοκαίρι έκαναν κίνηση, προκειμένου να τον ξαναντύσουν στα πράσινα, όπως και κατάφεραν. Ο Γκριν πέρυσι είχε με τους Χιτ 8,9 πόντους και 2,4 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Παράλληλα, οι «Κέλτες» ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου σέντερ Τάιλερ Ζέλερ, που μέτρησε με την ομάδα της Βοστώνης 6,1 πόντους και 3 ριμπάουντ την περασμένη σεζόν.

Οι ανακοινώσεις, όμως, της ομάδας δεν σταμάτησαν εκεί! Οι διοικούντες των Σελτικς ανακοίνωσαν ότι οι 3 ρούκι Τζέιλεν Μπράουν, Ντιμίτριους Τζάκσον και Μεν Μπεντίλ υπέγραψαν το πρώτο τους συμβόλαιο με την ομάδα.

Και οι 3 είχαν συμμετάσχει με την ομάδα των Σέλτικς στο φετινό Summer League.

 

NBA Τελευταία Νέα