Μακάμπι Τελ Αβίβ σε Παναθηναϊκό: «Θες τον Εμπάκουε; "Δικός" σου»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ σε Παναθηναϊκό: «Θες τον Εμπάκουε; "Δικός" σου»

Μακάμπι Τελ Αβίβ σε Παναθηναϊκό: «Θες τον Εμπάκουε; "Δικός" σου»

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να κάνει τη... χάρη στον Παναθηναϊκό με τον Τρέβορ Εμπάκουε, αφού θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε απ' τον Κρις Σίνγκλεντον το σχεδιασμό για τη θέση ξένου στη ρακέτα, αλλά δεν έχει δει... προκοπή εδώ κι ήδη εξετάζει εναλλακτικές. Μία εξ αυτών είναι ο Τρέβορ Εμπάκουε και το «Plan B» δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί μαζί του.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέχρι το 2018, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει πιθανότητα να κάνει τη... χάρη στον Παναθηναϊκό.

Η ισραηλιτική ομάδα δε θέλει να τον πληρώσει $800.000 για τη νέα χρονιά, κατέβαλε προσπάθεια να τον πείσει να συνεχίσει με λιγότερα, αλλά δύσκολα θα περνούσε το δικό της κι έτσι φέρεται να καταφεύγει στη λύση της αποδέσμευσης.

Μόλις ο παίκτης της παρουσιάσει πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό του, είναι πιθανό η «ομάδα του λαού» να... χαρίσει το buyout, αφού έτσι θα ξεφορτωθεί το ασύμφορο συμβόλαιό του και θα 'χει σίγουρο κέρδος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet