Ρίβερς: «Μένει ως έχει η τριάδα Πολ-Γκρίφιν-Τζόρνταν»

Παρότι για άλλη μία σεζόν η πορεία των Κλίπερς τελείωσε άδοξα, ο Ντοκ Ρίβερς ξεκαθάρισε πως η τριάδα Πολ-Γκρίφιν-Τζόρνταν δεν πρόκειται να «σπάσει» το καλοκαίρι.

Οι Κλίπερς γνώρισαν τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο των playoffs του ΝΒΑ από τους Μπλέιζερς, ωστόσο, παρά την απογοήτευση στο στρατόπεδο της ομάδας του Λος Άντζελες, ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε πως δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας πως κανείς εκ των Πολ, Γκρίφιν και Τζόρνταν δεν πρόκειται να αποχωρήσει σε καμία περίπτωση.

«Μου αρέσει ο κορμός της ομάδας μας, αλλά και ο πάγκος μας, ο οποίος μας πρόσφερε πολύ σημαντικές βοήθειες φέτος. Νομίζω πως όλοι στην ομάδα επιθυμούν να επανέλθουν με τη νέα σεζόν. Θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί. Τα καλά νέα είναι πως όσοι παίκτες μένουν ελεύθεροι ή το συμβόλαιο τους προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν μαζί μας, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που δεν θα ήθελε να είναι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του, ενώ σε ότι αφορά στη νέα χρονιά και τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στο παιχνίδι των Κλίπερς, πρόσθεσε:

«Είμαστε κοντά σε αυτό που επιθυμούμε και το γνωρίζουμε. Προτεραιότητά μας για τη νέα χρονιά θα είναι να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και να παραμείνουμε κυρίως υγιείς. Εξαιτίας των τραυματισμών, ειδικά του Γκρίφιν που αγωνιζόταν στα playoffs χωρίς να είναι 100% έτοιμος, δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το που θα μπορούσαμε να φτάσουμε φέτος. Αυτή τη στιγμή κάνουμε μόνο εικασίες, όμως νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο».

Τέλος, σε ότι αφορά στο σενάριο αποχώρησης του Πολ Πιρς από την ενεργό δράση: «Νομίζω πως μπορεί να παίξει για ακόμα μία χρονιά, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο και το πως θα νιώθει. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η απόφασή του. Θα μου ζητήσει φαντάζομαι την άποψη μου, όμως είναι δική του η τελική επιλογή. Όταν φτάνεις προς το τέλος της καριέρας στου πρέπει να αποφασίζει μονάχα με βάση τη δική σου γνώμη».