Ποινική δίωξη σε Γιαννακόπουλο για τις απειλές σε Σπανούλη!

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός με επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη στ' αποδυτήρια του ΟΑΚΑ (2/5/15) κι ο Αθλητικός Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη!

Το περιστατικό είχε σημαδέψει το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ (66-77) της τότε 24ης αγωνιστικής περιόδου της Α1 κι εν τέλει ο Ολυμπιακός δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού: «Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015.

Πρόκειται για το περιστατικό που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αρνούμενος να αποδεχθεί μία ακόμη ήττα, μαινόμενος επιτέθηκε με ανατριχιαστικές ύβρεις και απειλές κατά του αρχηγού της ομάδας μας Β. Σπανούλη και της οικογένειάς του. Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου. Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή».