Χέινς: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ο Παναθηναϊκός έκανε την αυτοκριτική του όπως ανέφερε ο Μάρκεζ Χέινς που τόνισε πως στο Game 2 με τη Λαμποράλ (15/4, 21:45) θα πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει αυτή την φορά.

Ο Αμερικανός άσος ανέφερε εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης της σειράς με τη Λαμποράλ Κούτσα: «Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόμασταν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά είδαμε το βίντεο στην συνέχεια και κάναμε την αυτοκριτική μας. Δεν είμαστε θυμωμένοι, ο θυμός δεν είναι η κατάλληλη λέξη. Σίγουρα ξέρουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα. Η Λαμποράλ θα βγει έξω και θα κάνει το παιχνίδι της, θα μας επιτεθεί αλλά εμείς πρέπει αυτή την φορά να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Αν έβλεπε κάποιος το τελικό σκορ στο πρώτο ματς, θα έλεγε ότι εντάξει αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Κάποιες λεπτομέρειες όμως μπορούν να αλλάξουν τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Όλα μπορούν να αλλάξουν και θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε.

Είχαμε θέμα στο κομμάτι της ενέργειας. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε χωρίς ενέργεια και επιτρέψαμε στη Λαμποράλ να πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Οφείλουμε να βγούμε και να παίξουμε δυνατά από την αρχή».