Το NBA TV αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Το NBA TV αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Το NBA TV αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Αγαπημένο θέμα συζήτησης στο ΝΒΑ τον τελευταίο καιρό αποτελεί η απόφαση του Κιντ να κάνει πλέι μέικερ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η εκπομπή του ΝΒΑ TV, «The Starters», η οποία ασχολείται με το τι είναι trend και τι... όχι στα αγωνιστικά πλαίσια του ΝΒΑ ανέλυσε την χρησιμοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως βασικού πόιντ γκαρντ των Μπακς.

Οι 3 παρουσιαστές της εκπομπής μίλησαν με τα καλύτερα δυνατά λόγια για τον Έλληνα πόιντ φόργουορντ και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως άρχισε σιγά σιγά να δείχνει που μπορεί να φτάσει.

«Ο Γιάννης ως πλέι μέικερ είναι σίγουρα κάτι θετικό. Έτσι κι αλλιώς είχε αυτό το ρόλο στην ομάδα του στην Ελλάδα, οπότε δεν είναι κάτι άγνωστο. Σιγά σιγά γίνεται ο παίκτης που μπορεί να είναι.

H Paysafe επέστρεψε! Τώρα γίνονται συναλλαγές στην Sportingbet και μέσω Paysafe.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να του φέρει η ομάδα ακόμη έναν παίκτη δίπλα του που να είναι καλός χειριστής της μπάλας.
Νομίζω πως δεν πρέπει να είναι ο full time πλέι μέικερ των Μπακς και να είναι περισσότερο ο πόιντ φόργουορντ. Γίνεται ένας εκπληκτικός παίκτης, που έτσι κι αλλιώς περιμέναμε να γίνει.

Δημιουργεί απίστευτα δύσκολα matchups για τους αντιπάλους του γιατί δε μπορείς να τον μαρκάρεις με συγκεκριμένο τρόπο. Αν βάλεις πάνω του τον Ιμπάκα θα τον περάσει στα πόδια και θα πασάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη. Αν του βάλεις έναν πιο κλασικό γκαρντ, όπως τον Λίλαρντ, μπορεί να τον νικήσει και αυτόν με διάφορους τρόπους λόγω των σωματικών προσόντων του.

Μου θυμίζει μια σούπερ εκδοχή του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος είχε τις ικανότητες του πλέι μέικερ από πολύ μικρή ηλικία», είπαν χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο και τα όσα είπαν για τον «Greek Freak»

 

NBA Τελευταία Νέα