Καλαϊτζίδης για Ολυμπιακό: «Έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα»

Καλαϊτζίδης για Ολυμπιακό: «Έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα»

bet365

Στην προσεχή δύσκολη αναμέτρηση της Καβάλας ενάντια στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενημερώνοντας το blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ της Καβάλας τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, μπορούν να κερδίσουν πολλά πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Φίλες και φίλοι του μπάσκετ εύχομαι να έχουμε μια καλή εβδομάδα. Η ομάδα μου μετά την ήττα από τον Άρη βρίσκεται σε ακόμη δυσκολότερη θέση. Έχουμε κάποια παιχνίδια-κλειδιά στη συνέχεια που εκεί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση μας. Σίγουρα αυτό το παιχνίδι δεν είναι αυτό που έρχεται με τον Ολυμπιακό. Αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει να δούμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση για τα επόμενα παιχνίδια-φωτιά που έρχονται.

Για τον Ολυμπιακό δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Είναι μία ομάδα διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ. Είναι χαρά κάθε παίκτη να αγωνίζεται απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος πως έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι.

Κάθε μέρα παρά τα όσα αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν μαζί με τον κόουτς Γιατζόγλου ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, όμως χρειαζόμαστε νίκες αυτές σώζουν και σε κρατούν στην κατηγορία. Έχουμε μέρες μπροστά μας να ετοιμαστούμε για τα καθοριστικά παιχνίδια που έρχονται. Να ξέρει ο κόσμος μας πως όσο υπάρχει ακόμη μαθηματικά ελπίδα, εμείς θα προσπαθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να το κερδίζουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα