Ο πρόεδρος της Σάσαρι στο gazzetta.gr: «Θέμα χρόνου του Χέινς στον Παναθηναϊκό»

Αντώνης Καλκαβούρας
Ο πρόεδρος της Σάσαρι στο gazzetta.gr: «Θέμα χρόνου του Χέινς στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο πρόεδρος της Σάσαρι, Στέφανο Σάρνταρα, επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Μάρκεζ Χέινς και ουσιαστικά προανήγγειλε τη μετεγγραφή του εντός των προσεχών ωρών.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα μετά την ήττα απ' τον Ολυμπιακό κι ήδη είναι έτοιμος για την πρώτη προσθήκη. Ο Μάρκεζ Χέινς της Σάσαρι προωθήθηκε από νωρίς στην κορυφή της λίστας και πρόεδρος της ιταλικής ομάδος, Στέφανο Σάρνταρα, επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr το... προσεχώς, αίσιο τέλος της μετακίνησής του.

Παρότι διστακτικός στην αρχή, στη συνέχεια τόνισε πως «ετοιμάζουμε τα χαρτιά. Πιστεύω πως αργά το βράδυ θα 'ναι επίσημο» κι η αντίστοιχη μέτρηση άρχισε. Πλέον είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μετεγγραφής και η άφιξη του Αμερικανού στην Αθήνα, κάτι που μπορεί να γίνει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, το αργότερο την Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το buyout του 29χρονου Αμερικανού γκαρντ ανέρχεται στα $100.000 και με την καταβολή του ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να τον υπολογίζει αμέσως στη συνέχεια των υποχρεώσεών του στην Ελλάδα και απ' το δεύτερο γύρο του ΤΟΡ 16 στην Ευρωλίγκα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα