Οι Σπανούλης, Ίβκοβιτς & Πρίντεζης θυμούνται το Final 4 της Πόλης (vid)

Gazzetta team
Oι Βασίλης Σπανούλης, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Γιώργος Πρίντεζης θυμήθηκαν το Final 4 της Πόλης κι όπως είπε ο τελευταίος: «Ήταν η μέρα μας»!

Το «The Euroleague Basketball Magazine» φιλοξένησε αφιέρωμα για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης κι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού γύρισαν τον χρόνο πίσω και θυμήθηκαν στιγμές.

Ο Bασίλης Σπανούλης παραδέχτηκε πως δεν περίμεναν στην αρχή της χρονιάς πόσο μακριά θα φτάσουν: «Εκείνη την χρονιά είχαμε στο μυαλό μας πως θα ξαναχτίσουμε την ομάδα. Οπότε δεν είχαμε στο μυαλό μας να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα» κι ανέφερε για το Final Four: «Μέσα στην καρδιά μας αρχίσαμε να το πιστεύουμε , ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Ναι, η ΤΣΣΚΑ ήταν το φαβορί, εμείς όχι και έγινε κάτι ξεχωριστό»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς... αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης δεν είναι μόνο για το κρίσιμο καλάθι ή τα κρίσιμα λεπτά. Ήταν πραγματικός ηγέτης. Σε 100 παιχνίδια, 1 να είχε την τύχη να τελειώσει όπως αυτό το παιχνίδι. Ναι έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι η Ευρωλίγκα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης το πίστεψε μετά την χαμένη βολή του Σισκάουσκας: «Παιχνίδι με το παιχνίδι χτίζαμε χαρακτήρα. Σε κάθε παιχνίδι παίζαμε καλύτερα. Πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Όλη η ομάδα ήταν έτοιμη να παίξει στο 100%. Κάτι μέσα μου έλεγε ότι θα το πάρουμε. Το ένιωσα όταν έχασε τη βολή ο Σισκάουσκας. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και εκείνη ήταν η μέρα μας».

Στο 5:15 το απόσπασμα