Υπέγραψε και παίζει κόντρα στα Τρίκαλα ο Λαμπρόπουλος

Φάνης Παναγιώτου
Υπέγραψε και παίζει κόντρα στα Τρίκαλα ο Λαμπρόπουλος

bet365

Ο Αρκαδικός ανακοίνωσε το... διαζύγιο με τον Φώτη Λαμπρόπουλο, ωστόσο ο τελευταίος δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς ομάδα.

Ο πολύπειρος φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην κομβικής σημασίας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (09/01).

Σε 12 συμμετοχές στη φετινή Basket League ο Φώτης Λαμπρόπουλος είχε 9.2 πόντους και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ως παίκτης του Αρκαδικού.

Η ανακοίνωση των Πατρινών: «Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ντέγιαν Τσουπ.

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί κόντρα στα Τρίκαλα ο Απόλλωνας. Στο 1.42 στην Expekt η νίκη των Πατρινών.

Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ, είναι γεννημένος το 1983 και αγωνίζεται στη θέση του Forward. Την προηγούμενη χρονιά o Τσουπ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου και το ΑΠΟΕΛ.

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1+6 μήνες και ο Σερβοβόσνιος παίκτης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Ντέγιαν Τσουπ στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα