Σκέφτεται την επίσημη πρόταση της Μακάμπι ο «Σόφο»

Άρης Λαούδης
Σκέφτεται την επίσημη πρόταση της Μακάμπι ο «Σόφο»

bet365

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη έχει υποβάλει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον ίδιο τον παίκτη, o οποίος μέχρι την 31η Δεκεμβρίου πρέπει να απαντήσει στον ΠΑΟΚ.

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ τα έχει πάει περίφημα στο διάστημα που αγωνίζεται στην ομάδα και αυτό έκανε τη Μακάμπι να θέλει να τον ντύσει και πάλι στα «κίτρινα».

Ο 30χρονος παίκτης βρίσκεται σε δίλημμα καθώς από τη μία περνά πάρα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και του αρέσουν όλες οι συνθήκες, ενώ από την άλλη θεωρεί το Τελ Αβίβ δεύτερο σπίτι του.

Είναι χαρακτηριστικό πως καλά - καλά δεν έχει πάρει όλα τα πράγματα από το προηγούμενο σπίτι του, δείγμα πως ένα κομμάτι της ζωής του παραμένει ακόμη εκεί.

Θυμίζουμε πως ο Σχορτσανίτης έχει περιθώριο μέχρι τις 31/12 να απαντήσει στον ΠΑΟΚ για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Απόλυτη κυρίαρχος είναι στο πρωτάθλημα του Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε απόδοση 1.40 στην Sportingbet να κατακτήσει και το φετινό τίτλο.

Στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν, η οποία του δίνει το δικαίωμα να φύγει χωρίς να καταβληθεί buy out για οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη και η Μακάμπι είναι αυτή που εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον, μόλις λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρωλίγκα.

Το επόμενο 48ωρο πάντως είναι κρίσιμο και θα ξεκαθαριστεί το τι θα κάνει τελικά, αν και όλο αυτό το διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ δηλώνει πολύ ευχαριστημένος κι αυτό ίσως είναι τελικά αρκετό για να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα