Λαύριο - Ρέθυμνο 69-67

Λαύριο - Ρέθυμνο 69-67

bet365

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Λαύριο, το οποίο επικράτησε, μετά από ένα ματς θρίλερ, του Ρεθύμνου με 69-67.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική και πήρε τη δεύτερη νίκη της σε έξι αγωνιστικές, πρώτη μετά από δύο σερί ήττες.

Αντίθετα, το Ρέθυμνο, παρέμεινε χωρίς νίκη για 5η σερί αγωνιστική.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το Λαύριο στάθηκε ψυχραιμότερο στα τελευταία πολύ κρίσιμα λεπτά και παρά το γεγονός πως ήταν πίσω στο σκορ, αλλά πάντα σε απόσταση αναπνοής, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έκανε την αντεπίθεσή του και έφτασε στη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Γιανγκ και Νίξον από πλευράς Λαυρίου, οι οποίοι πέτυχαν συνολικά 40 πόντους. Ο Γιανγκ τελείωσε το ματς με 21 (3/4 τρ), 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Νίξον έφτασε τους 19 με 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σε κακό απόγευμα βρέθηκε ο Χαράλαμπος Γιαννόπουλος, ο οποίος στα 18 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ δεν πέτυχε κάποιο πόντο, είχε 3 λάθη και αποβλήθηκε με 5 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του αγώνα ήταν καθοριστικά, όμως η φάση που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στο Λαύριο ήρθε 7 ” πριν το φινάλε, όταν ο Κρουμπαλί πέτυχε ένα δύσκολο καλάθι, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της άμυνας και έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στην ομάδα του (69-66)

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Στο Λαύριο κρατάνε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και την απόδοση των τριών ξένων (Νίξον, Γιανγκ και Κρουμπαλί), ενώ στο Ρέθυμνο την εμφάνιση της βασικής πεντάδας που πέτυχε τους 51 από τους 67 πόντους της ομάδας.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι νικητές ξεχνάνε την αστοχία στις βολές (15/23), ενώ στο Ρέθυμνο τα κάκιστα ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα