Και πρόεδρος και προπονητής και... διερμηνέας!

Και πρόεδρος και προπονητής και... διερμηνέας!

Gazzetta team
Και πρόεδρος και προπονητής και... διερμηνέας!

bet365

Τα κάνει όλα και συμφέρει απ' ό,τι φαίνεται ο Νμίτρι Γερασιμένκο, ο άνθρωπος που έβαλε «φωτιά» στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Eurocup.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας ξεπέρασε το ελληνικό δαιμόνιο, παριστάνοντας μέχρι και τον διερμηνέα, καταπατώντας βεβαία κάθε κανονισμό της Ευρωλίγκας, είτε εντός είτε εκτός γηπέδου.

Δεν έφταναν οι χειρονομίες στη διάρκεια του αγώνα, στην προσπάθειά του να μπει στην αίθουσα Τύπου και να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου διαβεβαίωσε πως είναι... διερμηνέας του προπονητή, καθώς μόνο έτσι θα μπορούσε να ξεπεράσει τον κανονισμό της Ευρωλίγκας που επιβάλει στις ομάδες να στέλνουν μόνο τον κόουτς στις καθιερωμένες συνέντευξεις Τύπου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προφανώς πίστεψαν τον Γερασιμένκο, ο οποίος όχι μόνο δεν έκανε τον διερμηνέα, αλλά έκανε τον προπονητή, τον παίκτη και βεβαίως τον πρόεδρο, παίρνοντας τον λόγο και δεύτερη φορά.

Στην ΑΕΚ δεν έκαναν καμία τοποθέτηση για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, θα περιμένουν τις εξελίξεις από τα αρμόδια όργανα και μόνο αν χρειαστεί θα πάρουν θέση, υπερασπιζόμενοι τον εαυτό τους, έχοντας ως βασικό επιχείρημα την συμπεριφορά του Ρώσου παράγοντα στη διάρκεια του αγώνα.

 

Τελευταία Νέα