Παναθηναϊκός: Τα πρώτα σενάρια για την επόμενη μέρα

Gazzetta team
Ο Ιβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν και τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του περιλαμβάνουν Γιασικεβίτσιους, Μίσσα και την περσινή συνταγή της τεχνικής επιτροπής. Διάψευση για Γιαννάκη.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως η εμφάνιση με την οποία αυτή συνοδεύτηκε αποτέλεσε τη... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον Παναθηναϊκό και άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ένα σενάριο που κυκλοφορούσε από το δεύτερο ματς της σειράς των play off της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ, αλλά πήρε σάρκα και... οστά την Κυριακή το μεσημέρι.

Το ζητούμενο πλέον είναι ποιος θα κληθεί να αναλάβει το βάρος της επόμενης μέρας στο «τριφύλλι». Κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά μέχρι στιγμής, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές που έχουν εξεταστεί.

Μία από αυτές περιελάμβανε και το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ωστόσο από την ΚΑΕ ξεκαθαρίστηκε οτι δεν υπήρξε επαφή και οτι δεν ήταν μεταξύ των επιλογών που εξετάστηκαν.

Στη συνέχεια υπάρχει και το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Με τον Λιθουανό, πριν από λίγο καιρό επιχειρήθηκε να γίνει μία προσέγγιση μέσω τρίτων, όμως ο «Σάρας» στην παρούσα φάση δεν φαίνεται θετικός. Το καλοκαίρι όμως δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα...

Από εκεί και πέρα, υπήρχε σκέψη με τον Κώστα Μίσσα σε ρόλο συμβούλου, υπό την λογική οτι πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δουλέψει με νεαρούς παίκτες και μπορεί να φέρει εις πέρας το πλάνο ελληνοποίησης που υπάρχει στην διοίκηση.

Αυτό όμως φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι της τεχνικής επιτροπής.

Μίας... συνταγής που κρίθηκε επιτυχημένη πέρυσι όταν και από 1-2 ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-2 στους τελικούς, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει το γενικό πρόσταγμα.

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και φέτος.