Δικαιώθηκε ο Τρινκιέρι για τα χρωστούμενα

Δικαιώθηκε ο Τρινκιέρι για τα χρωστούμενα

Gazzetta team
Δικαιώθηκε ο Τρινκιέρι για τα χρωστούμενα

bet365

Η ΕΟΚ οφείλει να πληρώσει στον Αντρέα Τρινκιέρι 110.000 ευρώ τα οποία του χρωστά από τη συνεργασία τους σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Ο Ιταλός προπονητής έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να πάρει όλα τα χρήματα της συμφωνίας με την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Λόγω διαφωνίας κατέφυγε στα δικαστήρια και όπως ανέφερε ο δικηγόροτ του, δικαιώθηκε.

Συγκεκριμένα ο νομικός εκπρόσωπος του Αντρέα Τρινκιέρι, Αλέξανδρος Βαγιατάς μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ ανέφερε, «Έχει εκδοθεί απόφαση από την FIBA, η οποία δικαιώνει τελεσίδικα στον κύριο Τρινκιέρι ένα ποσό της τάξεως των 110.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε επαφή με την ΕΟΚ για να βρεθεί μια λύση για τον τρόπο αποπληρωμής που να εξυπηρετεί τόσο τον πελάτη μου, όσο και την ομοσπονδία. Η ΕΟΚ μας έχει προτείνει ένα πρόγραμμα τεσσάρων δόσεων το οποίο όμως δεν βρίσκει σύμφωνο τον κ. Τρινκιέρι, αφού φτάνει έως το τέλος του 2015 και ο ίδιος το θεωρεί μακροπρόθεσμο».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του Ιταλού προπονητή τόνισε η προθεσμία έληξε στις 2 Φεβρουαρίου και ίσως η FIBA αναγκαστεί να επιβάλλει κυρώσεις στην ΕΟΚ, «Εμείς προτείναμε κάτι άλλο και πλέον περιμένουμε την απάντηση της ομοσπονδίας ώστε να λήξει το θέμα. Η προθεσμία που είχε δώσει η FIBA ήταν για τις 2 Φεβρουαρίου, αλλά έχουμε δώσει μια μικρή παράταση, ώστε να φτάσουμε σε κάποια συνεννόηση. Από κει και πέρα είναι θέμα του κ. Τρινκιέρι το πόσο θα περιμένει ή τι θα κάνει αν η ΕΟΚ δεν συμφωνήσει με την πρότασή μας. Το επόμενο βήμα είναι να πάμε στη FIBA για την επιβολή ποινών στην ελληνική ομοσπονδία. Πιθανότατα θα είναι κάποιο πρόστιμο».

 

Τελευταία Νέα