Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΝΚ

Στέλλα Παπαδοπούλου
Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΝΚ

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την ένσταση της Νέας Κηφισιάς για την φάση στο τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ενώ επέβαλε πρόστιμο στους «πρασίνους» για χρήση καπνογόνου.

Ο Εστεμπάν Μπατίστα στα -1:30 ευστόχησε σε 2/2 βολές (66-71), η Νέα Κηφισιά όμως θεώρησε πως δεν έπρεπε να βρεθεί στη γραμμή των βολών, καθώς όπως υποστήριξε είχαν εκπνεύσει τα 24'' της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

H ΑΕΝΚ τελικά, δεν υποστήριξε την ένσταση κι ο Αθλητικός Δικαστής την απέρριψε, ενώ επέβαλε πρόστιμο €800,00 στον Παναθηναϊκό:

«Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Απορρίπτεται η ένσταση της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., της 26-1-2015, ως απαράδεκτη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝAΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση ενός καπνογόνου) πρόστιμο 800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Α.Ε.Ν ΚΗΦΙΣΙΑΣ της 26-1-2015».

Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε και την ένσταση του ΚΑΟΔ: «ΚΑΟΔ Απορρίπτεται η ένσταση της Κ.Α.Ο. ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Κ.Α.Ο ΔΡΑΜΑΣ, της 24-1-2015, ως απαράδεκτη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα