Το συγκινητικό μήνυμα του Πόποβιτς στον Σέιγκερ (vids & pics)

Το συγκινητικό μήνυμα του Πόποβιτς στον Σέιγκερ (vids & pics)

Γιάννης Ράμμας
Το συγκινητικό μήνυμα του Πόποβιτς στον Σέιγκερ (vids & pics)

bet365

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κρεγκ Σέιγκερ πάσχει από λευχαιμία κι ο Γκρεγκ Πόποβιτς του έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα, μιλώντας LIVE στον γιο του, Γκρεγκ Σέιγκερ Junior.

Επί 10ετίες ο 63χρονος δημοσιογράφος καλύπτει το ρεπορτάζ στο παρκέ, έχοντας αφήσει το στίγμα του με τον επαγγελματισμό του, με τις στυλιστικές επιλογές του, αλλά κυρίως αναπτύσσοντας ξεχωριστές σχέσεις φιλίες σχεδόν μ' όλους τους ανθρώπους του χώρου. Έχοντας χτυπηθεί από οξεία μυελογενή λευχαιμία, ήταν αδύνατον να 'ναι παρών στην πρεμιέρα των playoffs, αλλά κανείς δεν τον ξέχασε.

Στο περιθώριο του Game 1 ανάμεσα στους Σπερς και στους Μάβερικς (90-85 στις 20/4) στο Σαν Αντόνιο, ο γιος του, Κρεγκ Σέιγκερ Jr., ο οποίος είναι δημοσιογράφος στην Ατλάντα, του επεφύλλασσε μία έκπληξη, αντικαθιστώντας τον και παίρνοντας συνέντευξη απ' τον προπονητή των πρώτων, Γκρεγκ Πόποβιτς, στη διακοπή πριν απ' την τέταρτη περίοδο. Στη σύντομη συνομιλία ο «Ποπ», με τον οποίο πάντα έδιναν το κάτι επιπλέον στις συνεντεύξεις τους (σ.σ. στην ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του ο Κρεγκ Σέιγκερ βρήκε τη δύναμη να γράψει με χιούμορ πως «Κρίμα, είχε μερικές σχολαστικές ερωτήσεις για τον "Ποπ"») είχε κάτι σημαντικό να πει.

«Πρέπει να σου πω, έκανες σπουδαία δουλειά, αλλά θα προτιμούσα να 'χω τον πατέρα σου δίπλα μου» είπε μεταξύ άλλων στον γιο του, ο οποίος επέλεξε να φορέσει μία απ' τις γραβάτες του πατέρα του, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το βλέμμα του προς την κάμερα κι είπε με συγκίνηση: «Κρεγκ, μας λείπεις. Έχεις υπάρξει σημαντικό κομμάτι όλων μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντας σπουδαία δουλειά. Θέλουμε τον κώλο σου πίσω στο παρκέ και σου υπόσχομαι να 'μαι καλός. Έλα πίσω. Καλή τύχη».

Λίγο αργότερα ο Κρεγκ Σέιγκερ Jr. αποκάλυψε μέσω Twitter πως «ο Πόποβιτς μου έδωσε μία χειρόγραφη επιστολή να δώσω στον Πατέρα μου αύριο. Όλος ο οργανισμός των Σπερς είναι γεμάτος με κλασάτους και σπουδαίους ανθρώπους. Ευχαριστώ», αλλά δεν είναι οι μόνοι στο πλευρό του πατέρα του. Κάθε άλλο. Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Έρνι Τζόνσον Jr. κι οι παλαίμαχοι Σμιθ & Μπάρκλεϊ κι ο φανερά συγκινημένος Σακίλ Ο'Νιλ του επιτελείου της εκπομπής Inside the NBA του τηλεοπτικού δικτύου TNT, όπου εργάζεται ο Κρεγκ Σέιγκερ, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, φορώντας εκκεντρικά κοστούμια κι ευχόμενοι τα καλύτερα, όπως όλο το ΝΒΑ κι όχι μόνο.

 

NBA Τελευταία Νέα