Χώρα βουτηγμένη στη σαπίλα

Χώρα βουτηγμένη στη σαπίλα

bet365

Ο Θανάσης Ασπρούλιας αφήνει στην άκρη το μπάσκετ και γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκης...

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ορίζει τις προτεραιότητές του. Aρνούμαι να γράψω για μπάσκετ σήμερα. Διαβάστε αναλύσεις, εικασίες, σενάρια σχήματα, τρίγωνα και τετράγωνα, όπου αλλού νομίζετε. Ετσι κι αλλιώς, η δημοσιογραφία, αυτή η δημοσιογραφία που όλοι εσείς θέλετε, αυτό έχει καταντήσει. Τρίγωνα και τετράγωνα, αφού όποιος τολμήσει να γράψει και κάτι διαφορετικό, είτε δέχεται απειλές, είτε μπουνιές στα μούτρα.

Τρέξτε λοιπόν, να διαβάσετε τα τετράγωνά σας. Εδώ σήμερα γράφουμε για τον αθλητισμό που αποτελεί το πιο σάπιο και βρώμικο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Πριν από λίγες ώρες, ο καλός συνάδελφος και φίλος, Σωτήρης Βετάκης, δέχθηκε επίθεση από κάποιον πληρωμένο γκανγκστερ μπροστά στο παιδί του. Καταλάβετε όλοι εσείς; Μπροστά στο παιδί του! Ποιος νοσηρός νους θα μπορούσε να συλλάβει κάτι τέτοιο; Ποιο ανθρωποειδές θα γκρέμιζε ακόμα και τους άγραφους νόμους των γκάνγκστερ; Και εκπληρώνοντας τις οδηγίες ποιου;

Ο Σωτήρης Βετάκης προστέθηκε στη λίστα. Των επιθέσεων σε δημοσιογράφους. Των γνωστών συμβάντων και των άγνωστων, που είναι περισσότερα από τα δημοσιευμένα.

Δε θέλω να κάνω ανάλυση μεγαλύτερη, εξάλλου χρωστάω το τελευταίο blog μου που θα αναρτηθεί τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε θα αναρωτιούνται όλοι. Ποιος; Και ποιος να το έκανε;

Δεν είναι ένας αγαπητοί μου. Είναι πολλοί. Ολοι αυτοί που όσο σκάβουν βρίσκουν ολοένα και πιο πρόσφορο έδαφος να αποδείξουν ότι οι δημοσιογραφία έχει καταντήσει η πιο άσχημη και φθηνή πουτάνα του 20ρικου. Οποιος θέλει την αγοράζει. Με τον παρά μου ...και την κυρά μου. Οι αντιστάσεις πια δεν υπάρχουν.

Αντε φιλιά μάγκες. Απολαύστε την μακαριότητά σας στην πιο σάπια χώρα του πλανήτη, όπου, αν γινόταν έρευνα, θα αποδείκνυε ότι τα επίπεδα φίμωσης του Τύπου με τέτοιου είδους ενέργειες είναι υψηλότερα κι από αυτά στις πιο καθεστωτικές χώρες του κόσμου

Hala Hellas

Οι (πνευματικά) νεκροί σου σε χαιρετούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Θανάσης Ασπρούλιας
Θανάσης Ασπρούλιας