Με φόρα (και χωρίς τον Κάρι) στο Μιλάνο

Γιάννης Ράμμας
Έχοντας κάνει δυναμική επιστροφή στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του εν όψει Αρμάνι Τζινς (27/2, 21:45/novasports 2) με μοναδικό απόντα τον Ραμέλ Κάρι.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) έχει τεθεί εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα κι ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να καλύψει καταλλήλως το κενό της απουσίας του, συνεχίζοντας με νίκη και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 (ε' όμιλος) απέναντι στην ισόβαθμη (4-3) ιταλική ομάδα.

Ο Νίκος Παππάς (ενοχλήσεις στο γόνατο) βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ πια παρών είναι κι ο Ζακ Ράιτ. Ο 29χρονος Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο γκαρντ μετρά αντιστρόφως για την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή του με την πράσινη φανέλα και την επανεμφάνισή του στην Ευρωλίγκα, στοχεύοντας σε ακόμη καλύτερες βραδιές απ' ό,τι στην πρώτη φάση με τη γερμανική Μπάμπεργκ (6,6π., 3,2ρ., 3,4ασ., 0,6κλ., 1,5λ.).

Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Μιλάνο το πρωί (8:20) της 26/2 και λίγες ώρες αργότερα οι Γκιστ & Ματσιούλις θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση της διοργανώτριας αρχής στην Piazza Duomo.