Χαμηλοί τόνοι από τον Ρίβερς

Φάνης Παναγιώτου
Χαμηλοί τόνοι από τον Ρίβερς

bet365

Μετά την έλευση του Ντοκ Ρίβερς στους Κλίπερς υπάρχουν πολλές φιλοδοξίες, ωστόσο ο πρώην τεχνικός των Σέλτικς ρίχνει τους τόνους ενόψει της νέας σεζόν.

«Οι Λέικερς ήταν και θα συνεχίσουν να είναι η ομάδα της πόλης, δεν σκοπεύουμε να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Θα παλέψουμε για τους οπαδούς μας. Δεν θέλουμε να πάρουμε μαζί μας αυτούς των Λέικερς. Είναι εξαιρετικοί, έχουν φτιάξει την δική τους ιστορία και αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς. To Λος Άντζελες είναι μια πόλη αρκετά μεγάλη για να έχει δυο συλλόγους. Όσο για μένα, όχι, δεν ήταν έξτρα κίνητρο το να προπονήσω στο Staples Center, στο οποίο υπάρχουν τα banners από τους τίτλους των Λέικερς. Ανυπομονώ για τους τέσσερις μεταξύ μας αγώνες», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Δεν σημαίνει και τόσα πολλά το να κερδίζεις στη regular season, γιατί πέρυσι η ομάδα μέτρησε 56 νίκες και τελικά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Θέλουμε να κερδίζουμε, ίσως και να πάρουμε όλα τα ματς. Παρόλα αυτά, στο τέλος της ημέρας το σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος στα playoffs».

 

NBA Τελευταία Νέα