Ο Γιόνας, ο Παναθηναϊκός και οι... θεριακλήδες οπαδοί

Ο Γιόνας, ο Παναθηναϊκός και οι... θεριακλήδες οπαδοί

Gazzetta team
Ο Γιόνας, ο Παναθηναϊκός και οι... θεριακλήδες οπαδοί

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, τους ελληνικούς τελικούς και το προσεχές Eurobasket (4-22/09) της Σλοβενίας.

Ο Λιθουανός απάντησε online σε ερωτήσεις του κοινού για λογαριασμό του «SportoTV.lt»

...για την ανανέωση με τον Παναθηναϊκό: «Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Η καθυστέρηση της συμφωνίας είχε να κάνει με το θέμα των χρημάτων. Δεν ξέρω γιατί ο σύλλογος μου πρότεινε νέο συμβόλαιο, αλλά στο τέλος η πρόταση ήταν καλύτερη και πιο ελκυστική».

...για το πιο περίεργο πράγμα στην Ελλάδα: «Μου έκανε μεγάλη έκπληξη στο ότι όλοι οι άνθρωποι που συνάντησα μιλάνε αγγλικά. Ακόμα και ένας απλός υδραυλικός ή μία ηλικιωμένη γυναίκα. Είναι πολύ καλό αυτό και με βοήθησε στην προσαρμογή μου».

...για τους ελληνικούς τελικούς της Α1: «Η αλήθεια είναι ότι οι τελικοί ήταν ήσυχοι μέχρι... το τελευταίο παιχνίδι. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό, να έρχονται οι διαιτητές και ο κομισάριος στα αποδυτήρια για να σου ανακοινώσουν πως είσαι πρωταθλητής. Η αστυνομία δεν κατάφερε να βάλει τάξη στο γήπεδο κι έτσι πιστεύω πως ήταν σωστή απόφαση να σταματήσει το παιχνίδι».

...για το τσιγάρο στον χώρο του γηπέδου: «Ορισμένοι οπαδοί καπνίζουν τσιγάρα δεν είναι τόσο κακό, αλλά όταν γίνεται ομίχλη, το αισθάνεσαι πραγματικά (γέλια). Αυτή η μυρωδιά διαπερνά και τα τσιγάρα. Με αυτή τη μυρωδιά που μένει, είναι ένας λόγος για να σε πιάσει η ομάδα ντόπινγκ».

...για το προσεχές Eurobasket της Σλοβενίας: «Σίγουρα η Ισπανία έχασε σημαντικούς παίκτες, ωστόσο είναι ακόμα δυνατή όπως και η Γαλλία. Ακόμα και η Ελλάδα παρά τις απουσίες των Καλάθη και Σχορτσανίτη. Η Ιταλία έχει επίσης καλή ομάδα».

...για το ΝΒΑ: «Ποτέ δεν το έχω φανταστεί, δεν ταιριάζει στο style μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα